0°C

Geen snoep maar muziek van Sjeemlezz op 11 november in De Drom

Ben je ín voor een gezellig avondje terug in de tijd met de voetjes van de vloer? Kom dan op zaterdag 11 november naar De Drom in Enkhuizen waar Sjeemlezz het podium zal betreden. 

Deze 8-koppige zanggroep uit Grootebroek houdt van alles wat swingt en lekker meezingt. Denk aan Mud, Bloem, Fleetwood Mac, Tower en Gruppo Sportivo. De vergeten nummers komen één voor één langs, als een solo of juist als samenzang. 

Al 14 jaar zingen zij in deze formatie en hebben op verschillende podia opgetreden, zoals op het Forever Young festival en het Koopkorenfestival maar ook verzorgen zij privé-optredens én zij waren het achtergrondkoor bij de musical Jesus Christ Superstar in 2019 in Hoogkarspel.

Ze worden begeleid door een groep regionale muzikanten: Koos Doodeman, René Schouten, Eric Nieuweboer en Hans Schipper. Je zou ze kennen van Carpet Burns, Endome, Cliché, Annoy, Get the Picture, Voice Over XXL en What about Bob. 

Kom kijken, kom luisteren, kom meezingen, kom dansen, kom gewoon gezellig even langs. Zij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Zaal open: 20:30u

Showtime: 21:00u

Entree: € 5,-

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl