14°C
Clear sky

Farida Laan & Flip Noorman

FLIP EN FARIDA
Datum evenement: 20 januari

Twee keer cultuur op één avond met Farida Laan en Flip Noorman

Een unieke avond vol absurdistisch theater en rauwe muzikale emotie

Op zaterdagavond 20 januari betreden voormalig danser en beeldend kunstenaar Farida Laan en zanger/theatermaker Flip Noorman het podium van de Drom. Niet gelijktijdig, maar in de vorm van een dubbelprogramma: de bezoeker krijgt zo twee voorstellingen op één avond. Farida Laan speelt haar unieke en absurdistische voorstelling ‘De Acupuncturiste’. Flip Noorman presenteert deze avond zijn nieuwste muziek. Tickets zijn 17 euro en verkrijgbaar via de website van de Drommedaris. 

Meer over Farida en Flip

Na het winnen van de Shaffy Cheque 2021 op het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar eerste voorstelling ‘De Assistent’, verrast Farida opnieuw met een absurdistisch-fetisjistische benadering om de wreedheid van het lot te vergeten. Het statische karakter van papier en canvas heeft plaatsgemaakt voor een levendig en intrigerend universum op het podium.Dejury van het Amsterdams Kleinkunst Festival beschreef ‘De Assistent’ als: “Een bevreemdende voorstelling met prachtig taalgebruik dat samenvalt met de unieke bewegingen van Farida.”

De avond wordt verder verrijkt met de rauwe stem en eigenzinnige voorstellingen van zanger/theatermaker Flip Noorman. Bekend als frontman van De Noormannen, heeft Flip de prestigieuze Wim Sonneveldprijs en Annie M.G. Schmidtprijs gewonnen. Na een uitverkochte tournee waarin hij het werk van Leonard Cohen herinterpreteerde, luisteren we op 20 januari naar Flip’s nieuwste eigen werk.

Zaterdag 20 januari, 20:30 uur.
Tickets 17,00 via drom.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl