16°C
Overcast clouds

Eerste activiteit percussieworkshop door Kasumai

Woensdag 15 maart – Jongeren en ouderen kunnen veel voor elkaar betekenen. Dat hebben verschillende culturele projecten al laten zien. Basisscholen De Wielewaal en De Vogelweid in de Waldervaart en Wonen Plus Welzijn in Schagen slaan de handen ineen en organiseren een viertal activiteiten. We starten met samen met muziek.

De eerste activiteit is op woensdagmiddag 15 maart en zal een percussie workshop zijn. Deze wordt gegeven door ‘Kasumai’ op Basisschool De Wielewaal, Merelstraat 46 in Schagen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De kinderen van de scholen, de wijkbewoners van de Waldervaart en andere geïnteresseerde kunnen meedoen aan deze activiteiten. Plezier maken met elkaar staat voorop. Door samen activiteiten te doen leer je elkaar beter kennen. Je leert van elkaar, helpt elkaar en dat maakt dat je van betekenis bent. Dit draagt bij aan betere verbinding en gaat sociale eenzaamheid tegen. 

Wil je meer weten of je opgeven? Dat kan via ons servicepunt 0224 – 291042 of via de mail schagen@wonenpluswelzijn.nl onder vermelding van workshop percussie. Voor de andere activiteiten kijk op: wonenpluswelzijn.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl