14°C
Clear sky

“DYLAN80” bij Cultura Plus in Cultura Andijk

Zondag 17 september – DYLAN80 werd in 2021 ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de legendarische singer/songwriter Bob Dylan opgericht. Een mooie mijlpaal en een zeer geschikte aanleiding om een aantal prachtige songs van Bob in een eigen jasje te steken. Op zondagmiddag 17 september spelen ze in Cultura Andijk.

Inmiddels hebben de 4 muzikanten van DYLAN80 veel succes met hun programma. Er werd opgetreden in theaters, kerkjes en andere gelegenheden en overal waren de reacties zeer lovend. Het publiek ging plat!

Naast onbekende liedjes uit de beginperiode van Bob Dylan als troubadour worden natuurlijk ook bekende songs als All long the watchtower, Forever Young en Like a Rolling Stone gespeeld.

De leden van deze DYLAN80 speelden o.a. met Rob Hoeke, Wende Snijders, de Wereldband, Jeroen Zijlstra en vele anderen en traden in heel Nederland en regelmatig in het buitenland op.

Met basgitaar, piano, drums, veel zang en gitaren, mondharmonica, dwarsfluit, saxofoon en nog veel meer is het een programma om naar uit te kijken.

Robbert Smit (gitaar, zang)
Willem Schoone (gitaar, basgitaar, mondharmonica, zang)
Victor Posch (piano, sax, dwarsfluit, zang)
Nout Ingenhousz (drums, zang)

Zondagmiddag 17 september dus bij Cultura Plus in Cultura Andijk.

Aanvang 15.00uur Entree voorverkoop € 12,50 via ticketkantoor.nl/shop/cultura-plus en € 15 aan de zaal

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl