0°C

Dromdebuut Tim Panman als Gitaarsalonprogrammeur: Rhythm, Megan, Brent & Jayne trappen de Gitaarsalonserie af in de Drom

Foto van: Rhythm Haakman en Megan Haakman
Foto van: Rhythm Haakman en Megan Haakman
Datum evenement: 25 februari

De Gitaarsalon heeft een nieuwe programmeur: Tim Panman trapt ‘zijn’ serie in de Drom af met lokale helden Rhythm, Megan, Brent & Jayne op zondagmiddag 25 februari, 15:00 uur (tickets 15,00). Dit dynamische viertal, bestaande uit Rhythm Haakman op slaggitaar en vocalen, Brent Emmerink als lead-gitarist en vocalist, en Jayne Bordeaux & Megan Haakman op vocalen speelt en eclectische mix van jaren ‘60 en ‘70 songs. De maandelijkse concertserie in de Drom is door Tim zorgvuldigingekleurd met gypsy/sinti-jazzgitaristen Paulus Schäfer en Dominique Paats (24 maart), Braziliaanse klanken bij het Lilian Vieira Trio (28 april) en de indrukwekkende contrabassiste Nathalie Schaap (26 mei). 

Foto van Brent Emmerink en Jayne Bordeaux

Foto van Brent Emmerink en Jayne Bordeaux

Meer informatie
Met ingang van 1 januari 2024 is Tim Panman de programmeur van zowel het Gitaarfestival Enkhuizen als ook de Gitaarsalonserie in de Drommedaris en de Winterserie in het Atrium van het Zuiderzeemuseum. Hij neemt het stokje over van Pieter Nanne Groot. Zijn aanstelling markeert een nieuw tijdperk voor de Gitaarsalon, waarbij de continuïteit van de activiteiten gewaarborgd blijft en er een frisse wind gaat waaien. Tim vertegenwoordigt duidelijk een nieuwe generatie die met de Gitaarsalon als medium een nieuwe weg inslaat die toekomstwaardig is. Zijn aimabele karakter, enthousiasme, tomeloze energie en muzikale ‘normen en waarden’ vormen een solide basis voor de toekomst van de Gitaarsalon.

Rhythm Haakman, Megan Haakman, Brent Emmerink en Jayne Bordeaux, allen bekend om hun indrukwekkende muzikale achtergrond en vaardigheden, zullen het podium betreden en het publiek betoveren met hun unieke talenten. Als viertal zijn ze ook deel van (gelegenheids)bands als “Shocking Orange” en “Magnets & Miracles,” waar ze al eerder hun sporen hebben verdiend.

GITAARSALON: Rhythm, Megan, Brent & Jayne
ZONDAG 25 FEBRUARI, 15:00 uur.
Tickets 15,00 via drom.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl