3°C
Broken clouds

Dichtbij

In de serie informatieve bijeenkomsten ‘Zondagmiddagsalon’, in het monumentale pand De Boterhal, biedt Kunstenaarsvereniging Hoorn e.o. dit keer haar hoofdsponsor, Stichting Nederlandse Beeldenparkgids, een podium tijdens deze 38e editie.

Annette Dekkers en Ente Pronk, uitgevers van de Beeldenparkgids, kregen de ruimte om zelf een tentoonstelling in te richten in De Boterhal in Hoorn. Deze expositie ‘DICHTBIJ’ is nog te zien t/m 4 september a.s.. Tijdens de salon gaan zij dieper in op de kunstenaars, die ‘dichtbij’ hen staan en deel uitmaken van deze tentoonstelling:  fotograaf Susanne P. Dekkers, schilder Margriet Pronk en beeldhouwer Mai Movrin. Daarnaast vertoont Ente een Foto Film van kunstwerken uit Nederlandse beeldenparken.

Wij nodigen u van harte uit om daarbij te zijn en mee te praten op zondag 21 augustus 2022 van 15:00 uur – 17:00 uur in De Boterhal te Hoorn.

Wij serveren gratis koffie en thee met een lekker stukje zelfgemaakte boterkoek. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie: Magda Frandsen (06 23039477) en www.boterhal.com.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl