0°C

De blues komt terug naar Wervershoof

Zaterdag 3 juni – Van oudsher is Wervershoof het dorp waar de blues nog leeft. Naast het voortbrengen van blues bands van eigen bodem, werd hier jarenlang een groots blues festival georganiseerd waar vele grote namen hebben gestaan.

Om deze traditie in eer te houden zal er dit jaar op 3 juni een avondje heerlijke blues plaatsvinden in Wervershoof. Minder groots dan voorheen maar kwalitatief niets minder! Tickets voor deze BluesNight Wervershoof zijn nu in de voorverkoop te verkrijgen.

Op zaterdag 3 juni zullen 3 topbands acte de présence geven in De Schoof. De Beth Hart tributeband van Nederland ‘State Of Hart’ zal een weergaloos optreden geven. Beth Hart staat bekend als een van de beste zangeressen van dit moment. Dat en juist ook de emotie in haar muziek weet deze band als geen ander over te brengen.

Het Brent Emmerik Trio zal hun tribute aan Stevie Ray Vaughan uitvoeren. Vaughan is een van de grootste inspirators voor vele blues muzikanten. Op de stevige ritmische machine van de drums en bas neemt leadgitarist Emmerink de meeslepende blues partijen voor zijn rekening. Nummers van deze grootheid met een trio eer aan doen is geen kleinigheidje. Dit powertrio van jonge, gedreven en professionele muzikanten doet het echter wel zo lijken.

Blues Avenue Revisited is de derde band van het programma op deze avond. Krachtige vocalen, imponerend gitaarspel een een drijvende ritmesectie maken deze band een perfecte all-round bluesband. Over nummers van bekende en minder bekende artiesten gieten zij hun eigen blues saus en maken hun optredens tot een meeslepend geheel.

Kaarten voor deze BluesNight kosten slechts €12,50 en zijn vanaf nu te verkrijgen op deschoof.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl