12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Cube Outdoor en Het Grote Buurtfeest

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september wordt het Festivalterrein van Bovenkarspel omgetoverd tot de plek om de hernieuwde vrijheid te vieren tijdens alweer de 5e editie van ‘Het Grote Buurtfeest’ en ‘Cube Outdoor’. Een van de eerste festivals waarbij, mits alles doorgaat zoals gepland, er geen corona maatregelen meer gelden.

Het spektakel zal beginnen op vrijdag met ‘Het Grote Buurtfeest’, dat elk jaar qua bezoekersaantallen explosief groeit en dat dat zal dit jaar niet anders zijn. Ook de line-up groeit elk jaar en er komen dan ook meerdere headliners op een nog grootser podium, tussen de bomen, aan het water. Zo zullen o.a. optreden (inc. band): Jan Smit, 3JS, Q-Music – The Party en Pascal Redeker! 

Op de zaterdag is het dan weer tijd voor Cube Outdoor en ook hier is er, ondanks het afgelopen lastige anderhalf jaar, budgetair opgeschaald qua artiesten en beleving en is deze editie inmiddels uitverkocht. 

Dat is niet geheel verwonderlijk, met sterren als Ronnie Flex, Broederliefde, Warface, De Sluwe Vos, Benny Rodriques en La Fuente. In totaal zullen er 4 stages zijn met meer dan 40 acts en artiesten (alle populairste stromingen komen aan bod), een sfeervolle aankleding van het terrein en de podiums, een uitgebreide foodcourt en nog een aantal zaken die nog even een verassing voor de ruim 6000 bezoekers zullen blijven.

Verdere info vind je op onze socials en www.cubexperience.nl / www.grotebuurtfeest.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl