14°C
Scattered clouds

Concert Nirmala

5 februari, Hoogkarspel – Op zondagmiddag 5 februari a.s. geeft Nirmala een concert in de zaal van de Protestantse kerk in Hoogkarspel, Raadhuisplein 24a, aanvang 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur.

Nirmala (bestaande uit Frans, Els, Wilma en Jos) speelt en zingt meditatieve muziek en mantra’s in originele talen zoals Sanskriet en Gurmukhi, maar ook in het Engels. Sommige mantra’s zijn zelfs ‘zo oud als de zon’ en worden nog steeds gezongen.

De muziek van Nirmala is melodieus en overgoten met een muzikaal westers sausje, waardoor het goed in het gehoor ligt. Er wordt gespeeld op traditionele westerse instrumenten en ook op authentieke oosterse instrumenten. Oost ontmoet West. Bij dit alweer 4e concert van Nirmala zijn er ook een aantal nieuwe nummers te beluisteren.

Ze zingen mantra’s van o.a. Ajeet Kaur en Deva Premal maar ook eigen nummers staan op het repertoire. Els schrijft hiervoor de muziek en Wilma vaak de teksten. Er wordt veelal meerstemmig gezongen. Van deze muziek word je stil, het komt binnen in het hart. Met de sfeervolle verlichting is het een echte belevenis. Je bent van harte welkom!

Kaarten kosten € 10,00 per stuk, dat is inclusief een pauzedrankje. Reserveren kan via de e-mail: nirmala.nederland@gmail.com of via de website: www.nirmala-nederland.nl of telefonisch: tel.nr. 0228 583733.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl