0°C

Concert met Dick Grasman, Ellen Zwaan en Geanne van Soelen

concert
Datum evenement: 11 februari

Op zondag 11 februari om 14.00 uur is er weer een concert bij Kerk in Uitvoering Hoogkarspel. Het Trio Dick Grasman, Ellen Zwaan, Geanne van Soelen brengen een afwisselend repertoire van hedendaagse popmuziek tot “golden oldies”, Nederlandstalige luisterliedjes en klassieke muziek, uitgevoerd met zowel solo- als meerstemmige zang, fluit- en pianospel. Er is ook een gastoptreden van Jaap Groot op gitaar. Met de ‘gouden’ stemmen van Geanne en Ellen belooft dit weer een sfeervol optreden te worden.

Kerk in Uitvoering is een initiatief van de Protestantse Kerk in Hoogkarspel. Elke tweede zondag van de maand, van 14.00 tot 15.00 uur, is er muziek in de kerk! Bij ieder optreden spelen er andere muzikanten, dus er is ook steeds een andere muziekstijl, variërend van popmuziek tot chansons, jazz, klassiek, blues, etc. Het draait tijdens de concerten van Kerk in Uitvoering uiteraard om muziek, maar ook om ontmoeting, verbinding en bezinning.

Je bent van harte welkom bij dit mooie concert op zondag 11 februari. Locatie: Protestantse kerk, Raadhuisplein 24a, in Hoogkarspel. De zaal gaat open om 13.30 uur. Er is beperkt plaats, dus kom op tijd! Vol is vol! De toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid op het Raadhuisplein.

Na afloop kunt u eventueel een vrijwillige bijdrage geven, daarvan kunnen wij weer mooie concerten voor u organiseren!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl