0°C

Burchtmenu tijdens de 24-uursrace in Kasteel Radboud

Zaterdagavond 26 augustus kun je weer aanschuiven bij Michel en Danny’s Burchtmenu in Kasteel Radboud! Ja, voor een keer gaan de mannen op zaterdag voor je aan het werk, speciaal voor de 24-uursrace.

Wie geen zin heeft om te koken kan die avond aanschuiven in het Kasteel Café. Bijzonder, omdat de horeca normaal gesproken alleen overdag geopend is. Het is dus een unieke kans om ‘s avonds in het kasteel te vertoeven!

Danny Tor is bekend van Danny’s Food Market en een zeer getalenteerde en creatieve chef. Michiel Nijhuis is BBQ-master en bekend van de Bier- en Spijsproeverij bij Kasteel Radboud. Deze heren steken iedere maand de koppen bij elkaar om een overheerlijk driegangenmenu samen te stellen.  

Reserveren en prijzen
Michiel en Danny’s Burchtmenu is een driegangenmenu voor € 35,- per persoon, exclusief drankjes. Zeker voor deze editie is vooraf reserveren aan te raden. Dat kan via kasteelradboud.nl/activiteiten. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals wat er 26 augustus op het menu staat én volgende data voor Michiel en Danny’s Burchtmenu.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl