9°C
Scattered clouds

Britten Jeugd Strijkorkest & Ed Spanjaard

MEDEMBLIK 20 juli – Woensdagavond 20 juli treedt het befaamde Britten Jeugd Strijkorkest op in de Bonifaciuskerk in Medemblik met een bijzonder luisterrijk concert. Aanvang is om 20:15 uur. Het orkest bestaat uit getalenteerde strijkers van 14 tot en met 22 jaar en kwam ook in 2016 op klippertournee langs in Medemblik met een zeer succesvol optreden. Op het programma staat onder andere muziek van Mozart, Bloch en de naamgever van het orkest, Benjamin Britten.

Loes Visser en Ed Spanjaard

Dirigent Loes Visser weet met haar orkest steevast het publiek te raken door haar orkest intens en op hoog niveau te laten musiceren. Haar programmering is origineel en ze weet bijzondere solisten aan zich te binden. Voor deze tournee is dat niet minder dan pianist/dirigent Ed Spanjaard: “een unieke persoonlijkheid in het huidige klassieke muzieklandschap van Nederland” !

ArtEZ Conservatorium

Het Britten Jeugd Strijkorkest is opgericht in 2007 door dirigent Loes Visser en biedt jonge talentvolle strijkers uit Oost-Nederland de kans hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen. Het motto daarbij is: kwaliteit, warmte, bezieling en plezier. Er wordt nauw samengewerkt met het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Jaarlijks geeft het orkest vele concerten, worden opnames voor een CD gemaakt en gaat het op tournee.

Weer iets moois van de Stichting Pieter Backer Orgel Bonifaciuskerk Medemblik.

Entree kost € 7,50 per persoon. Tickets via Ticketkantoor https://www.ticketkantoor.nl/shop/brittenstrijkork, per mail via spbobonifaciuskerk@gmail.com of eventueel aan de zaal.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl