0°C

BluesNight in Wervershoof: geniet van de beste Nederlandse blues klassiekers op 20 april

BluesNight-Foto-2
Foto door: Klaas Guchelaar - www.kjguch.com
Datum evenement: 20 april

Opzwepende en dampende blues door een paar van de beste bluesbands van Nederland. Dat is wat je op de BluesNight in Wervershoof kunt verwachten. Zaterdag 20 april is het weer zo ver, met wederom een line-up die niets te wensen over laat. Electric Blues brengt deze avondeen tribute aan de grootste bluesband die ons land ooit heeft gekend. Zij eren Cuby & The Blizzards op een ongenaakbare wijze. Overal waar zij spelen volgen lovende reacties en recensies. Een zeer solide muzikale basis en een evenaring van het stemgeluid van frontman Harry Muskee. 

Uit de eigen regio komt High Heels & Sneakers een optreden verzorgen. Deze vriendengroep is ooit vanuit liefde voor de blues aan een Joe Bonamassa project begonnen. De nummers werden snel uitgebreid met blues en blues-rock nummers van Beth Hart. De doorgewinterde muzikanten brengen nummers ten tonele die vanuit het hart worden gespeeld.

Na het grote succes van afgelopen jaar kon een optreden van Blues Avenue Revisited niet uitblijven. Afgelopen jaar is de band voor het eerst naar de Bluesnight gekomen. Na hun optreden was het voor iedereen duidelijk dat zij zeker nog een keer terug moesten komen. En dat is gelukt! Zij ademen de blues en weten hun set vol met bekende en onbekende blues klassiekers op prachtige wijze op te bouwen. 

Wervershoof is van oudsher hét bluesdorp van West-Friesland. Met het Carrot Bluesfestival wat hier jarenlang gehouden is en de vele bluesbands die hier hun roots hebben. Sinds een aantal jaren wordt in de Schoof jaarlijks een blues avond gehouden om de muziek hier levend te houden. Vanaf het eerste jaar dat de Bluesnight georganiseerd wordt, is het altijd een goed bezochte avond waar blues liefhebbers hun hart kunnen ophalen.

De Bluesnight vindt plaats in De Schoof, op Kerkelaantje 1 in Wervershoof. In de voorverkoop zijn tickets verkrijgbaar voor slechts €12,50. Voor deze kaarten en meer informatie ga je naar www.deschoof.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl