13°C
Clear sky

Ambachtelijke Kasteelmarkt bij Kasteel Radboud

Kom zondag 3 september naar de Ambachtelijke Kasteelmarkt bij Kasteel Radboud in Medemblik. Het kasteelplein is die dag weer even het oude handelscentrum van weleer. Van 11.00-16.00 uur kun je heerlijk rondstruinen en je laten verleiden door handgemaakte en regionale producten.

Kasteel Radboud is eeuwenlang een handelscentrum geweest voor de regio. Kooplieden kwamen van heinde en verre naar het kasteel voor de markt. Niet alleen voor de ambachtelijke kwaliteitsproducten, maar ook om nieuws uit andere landen en streken te delen. Voor nieuws hebben we de markt tegenwoordig niet meer nodig, maar de kwaliteitsproducten zijn er nog altijd!

Op de Ambachtelijke Kasteelmarkt vind je onder meer handgemaakte sieraden, lederen tassen en keramiek. Daarnaast zijn er ook streekproducten zoals lokale honing. Dit is een greep uit het aanbod, er is natuurlijk nog veel meer.

De Ambachtelijke Kasteelmarkt op het kasteelplein is vrij te bezoeken. Combineer het met een museumbezoek of geniet van iets lekkers in het Kasteel Café of op het terras.

Entreeprijzen en reserveren museum
Prijzen museumtickets: vanaf 13 jaar € 9,- per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 6,- per persoon, kinderen 0 t/m 4 jaar gratis. Heb je een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP kaart? Ook dan is de toegang gratis. Voor meer informatie en reserveren, kijk op kasteelradboud.nl/activiteiten.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl