3°C
Scattered clouds

Aandacht voor het Ambacht

Zondag 10 september – Aandacht voor het Ambacht bij museumboerderij West-Frisia aan de Koningspade 31 in Hoogwoud op zondag 10 september van 11.00 – 16.00 uur. Op deze zondag van het monumentenweekend staat onze mooie museumboerderij in het teken van het ambacht. Zo’n twintig deelnemers laten zien wat ze kunnen maken.

Er wordt op verschillende manieren gewerkt met hout en met leer. De scharensliep is er ook weer. Hij maakt je messen en scharen graag weer voor je scherp. Er worden linoleumschilderijen gemaakt , de meester letterschilder is er ook weer en als je wilt maakt hij diezelfde dag je naambord voor je.

De Blokkerse oldtimerclub komt met een aantal tractoren. Er zijn ook zelfgemaakte producten te koop zoals jam, honing, bier, wijn en kinderen kunnen zich laten schminken. Ze kunnen ook stenen beschilderen en wie weet is er nog meer leuks voor ze te doen. Dit is nog maar een kleine greep uit alles wat er te zien en te beleven is.

Alle deelnemers vertellen u graag over het al het moois dat ze maken en de technieken die ze gebruiken. Kortom: kom kijken en genieten en laat u inspireren.

De entree is € 4,00. Dat is op deze dag inclusief het bezoek van de museumboerderij en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Als u meer wilt weten over ons museum en alles wat wij te bieden hebben, kijk dan op : museumboerderijwestfrisia.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl