13°C
Broken clouds

25 keer Nazomeren in Niedorp op 20 en 21 augustus 2022

Het is bijna zover, op zaterdag 20 augustus wordt het evenement feestelijk geopend door de burgemeester van Hollands Kroon mevr. Rian van Dam en de oprichter van “Nazomeren in Niedorp” mevr. Dieuwke Wijn. In Zijdewind ter hoogte van Havenstraat 82  wordt de opening verricht onder toeziend oog van het huidige bestuur van “Nazomeren in Niedorp” en Cor en Marianne Meijering (contactpersonen van “t Veld en Zijdewind). Een delegatie van de fanfare “Samen Voorwaarts” zal het geheel muzikaal ondersteunen. We hopen natuurlijk op mooi Nazomerweer!!!

Waar we in de aanloop tot het evenement een noodkreet lieten horen, dat er nog te weinig deelnemers waren, zijn we nu heel gelukkig met een evenement dat staat! Op 75 locaties in de 9 kernen van de oude gemeente Niedorp (nu onderdeel van Hollands Kroon) zijn ongeveer 107 deelnemers van plan om er een geweldig weekend van te maken.

Er is in 2022 een prachtig gevarieerd aanbod bestaande uit: tuinen, kunst, muziek, fotografie, musea, en nog allerlei activiteiten die niet onder deze noemers vallen.

De route start dit jaar in Zijdewind en ‘t Veld.

Raadpleeg de website voor de juiste adressen ( www.nazomereninniedorp.nl) of haal bij een van de deelnemers een plattegrond, zodat je voor jezelf een mooie route kunt samenstellen.

“Nazomeren in Niedorp” vindt plaats in: Zijdewind, ‘t Veld, Lutjewinkel, Winkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Haringhuizen, Barsingerhorn, Kolhorn.

U bent van 10.00 uur-17.00 uur welkom.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl