0°C

Speciale Avond bij De Bonte Veer in Enkhuizen: Stamppot en optreden van Smartlappenkoor op 28 februari 2024!

medewerkers sociaal eetcafé
Medewerkers van sociaal eetcafé de Bonte Veer in Enkhuizen

Op 28 februari 2024 organiseert sociaal eetcafé de Bonte Veer een avond met nostalgische smartlappenmuziek onder het genot van verschillende unieke stamppotten. De Bonte Veer werkt samen met één van de oudste smartlappenkoren uit de regio, ‘Leedvermaak’. Zij vieren hun 20-jarig jubileum en vullen de avond met meezingers en klassiekers. De avond begint om 17.00 uur en de kosten voor onbeperkt stamppot eten zijn €17,50.

Reserveer op tijd
Reserveer voor vrijdag 23 februari. Aangezien de belangstelling groot is, wordt geadviseerd om tijdig te reserveren. Reserveren kan door te bellen naar 0228-322027. 

Locatie
Sociaal eetcafé de Bonte Veer, Wielewaal 1, 1602 PV in Enkhuizen 

Genieten van Stamppot en de Optredens van Smartlappenkoor
Dennis Kwakernaak, Vincent Huitinga en Ilja Sierkstra, het vaste team van de Bonte Veer, lichten toe: “Met de wens om iets unieks te bieden, hebben we besloten om deze koude dagen op te warmen met een reeks heerlijke stamppotten, vergezeld van smaakvolle worst en ambachtelijke gehaktballetjes. Het idee is om onze gasten niet alleen te verwennen met smaken die troost bieden, maar ook met een ervaring die het hart raakt.”

De avond krijgt een extra dimensie door de samenwerking met het Smartlappenkoor Leedvermaak, dat dit jaar haar 20-jarig jubileum viert. Als een van de oudste smartlappenkoren in de regio, belooft Leedvermaak de avond te vullen met liederen die zowel vreugde als weemoed oproepen. “Het is een eer om samen te werken met Leedvermaak,” voegt het team van de Bonte Veer toe. “We kijken ernaar uit om onze gasten te zien meezingen en genieten van de unieke sfeer.”

Over de Bonte Veer
De Bonte Veer is de naam voor het wijkcentrum en het sociaal eetcafé. In het eetcafé werken medewerkers samen met mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door medewerkers van Leekerweide. Ook treft u hier regelmatig scholieren van het speciaal onderwijs die stage lopen in het eetcafé.

Over Welwonen
Welwonen is een samenwerkingsverband tussen Woondiensten Enkhuizen en Welzijnswerk Enkhuizen. Samen bereiken we onze missie: voor iedereen passend en betaalbaar wonen bereikbaar maken in een buurt waar je je thuis voelt. Het welzijnswerk zet in op verbinding en ondersteuning in de gemeenschap.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl