0°C

Mantelzorgers vertellen eigen verhaal 31 januari

mantelzorgers

Het Mantelzorgcentrum organiseert op woensdag 31 januari Koffie&Taart voor mantelzorgers uit gemeente Schagen. Mantelzorgers kunnen hier hun eigen verhaal kwijt. Dat gebeurt onder begeleiding van consulent mantelzorg Marianne Weel van het Mantelzorgcentrum en onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. De bijeenkomst is in het kantoor van het Mantelzorgcentrum (Witte Paal 347) en start om 10.00 uur. Mantelzorgers uit Schagen melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.

Mantelzorgers vertellen vaak het verhaal van hun naaste. Maar hun eigen verhaal komt nauwelijks aan bod. Tijdens deze bijeenkomst vertellen mantelzorgers hun eigen verhaal.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 085 – 018 38 90 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers. De activiteiten voor mantelzorgers zijn gratis dankzij subsidie van gemeente Schagen.

Mantelzorgcentrum 

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl