14°C
Clear sky

Mamacafé voor jonge moeders

Mamacafé

Ben jij een jonge moeder of ken jij een jonge moeder die graag in contact komt met andere moeders om ervaringen uit te wisselen of gewoon gezellig te kletsen? Kom dan naar het MamaCafé, elke woensdag van 16.00 tot 19.00 uur in wijkcentrum Kersenboogerd Hoorn.

Je kunt gezellig met elkaar eten of deelnemen aan activiteiten en workshops, denk aan kinder-EHBO cursussen, baby massage, knutselen, schilderen en inspirerende gesprekken over opgroeien met je kind. Uiteraard is er een oppas voor je kind(eren) aanwezig. Dus wil je graag je netwerk verbreden, nieuwe vriendinnen maken en samen mooie herinneringen creëren, kom dan vooral langs! Volg ons ook op Instagram: mamacafe_kersenboogerd. Aanmelden kan door een mail te sturen naar m.hartlief@netwerkhoorn.nl.

Jonge Mamahuizen
Stichting Netwerk zet zich al jarenlang in voor jonge moeders in Hoorn. Sinds 2017 zijn er twee Jonge Mamahuizen waar zes moeders met hun kind(eren) twee jaar lang kunnen wonen. Zij worden begeleid door sociaal werkers en woonbegeleiders op financieel, emotioneel en praktisch gebied. Doel is om deze jonge moeders een betekenisvolle plek te geven in de maatschappij, waarin zij zich sterk en onafhankelijk voelen, hun school af kunnen maken en kunnen werken. Speciaal voor alle jonge moeders in Hoorn is er het MamaCafé in wijkcentrum Kersenboogerd; een ontmoetingsplek voor jonge moeders tot 23 jaar. 
www.netwerkhoorn.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl