0°C

Koffie&Taart voor mantelzorgers

Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 26 september van 10.00 tot 11.30 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de gemeente Koggenland. De bijeenkomst is in Dorpshuis ‘De Oude School’, Dorpsweg 70 in Hensbroek.

Mantelzorgers, die normaal gesproken het verhaal van hun naaste keer op keer vertellen, vertellen nu een keer hun eigen verhaal. Dat gebeurt onder begeleiding van consulent mantelzorg Arianne Heijdenrijk van het Mantelzorgcentrum, zij neemt ook iets lekkers mee voor bij de koffie (en thee). De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit gemeente Koggenland. Aanmelden kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.

De wereld van mantelzorgers wordt kleiner naarmate de zorgtaken zwaarder worden. Dan is het juist belangrijk om het gezelschap van mede-mantelzorgers op te zoeken. Zij kunnen aan elkaar hun verhaal kwijt. Dat maakt het zorgen niet minder zwaar, maar geeft mantelzorgers wel meer energie om het zorgen vol te blijven houden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op mantelzorgcentrum.nl staat meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl