0°C

Koffieochtend PISA Enkhuizen op 12 oktober

Op woensdag 12 oktober organiseert PISA in het Huis van de Buurt IJsselzand een koffieochtend. Mensen met uiteenlopende ervaringen, opvoedingen en (culturele) achtergronden gaan op verschillende manieren om met de ziekte kanker. Waar vind je steun, met wie kun je praten of wat houd je liever voor jezelf? Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, de verschillen en overeenkomsten te onderzoeken en van elkaar te leren. Gezelligheid, aandacht en uitwisseling zijn de basis voor deze ochtend.

Elke tweede woensdag van de maand organiseert PISA in Enkhuizen een inloop en kunnen bezoekers meedoen aan een activiteit.  PISA, Centrum voor leven met en na kanker is er voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker, zelf of als naaste en anderen willen ontmoeten met vergelijkbare ervaringen. PISA staat voor praten, informatie, steun en aandacht.

Bij de gratis inloop van 9.30 tot 12.30 zijn de bezoekers zonder afspraak van harte welkom, voor de koffieochtend (deelname 5.-) van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur kunnen zij zich aanmelden via administratie@inloophuispisa.nl of bellen naar 0229-758531.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl