14°C
Clear sky

Koffie & Taart voor mantelzorgers

Het Mantelzorgcentrum organiseert op woensdag 19 juli een nieuwe bijeenkomst voor mantelzorgers uit de gemeente Schagen. Mantelzorgers kunnen hier eindelijk hun eigen verhaal kwijt. Dat gebeurt onder begeleiding van consulent mantelzorg Marianne Weel van het Mantelzorgcentrum en onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Mantelzorgers vertellen vaak het verhaal van hun naaste. Maar hun eigen verhaal komt nauwelijks aan bod. Tijdens deze bijeenkomst vertellen mantelzorgers hun eigen verhaal. Deze eerste editie staat in het teken van vakantie. Met de vakantie voor de deur halen mantelzorgers herinneringen op, wisselen zij tips voor leuke dagtrips uit en delen zij ervaringen van vakanties met hun naasten.

Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.

De bijeenkomst is in het kantoor van het Mantelzorgcentrum (Witte Paal 347) en start om 10.00 uur. Mantelzorgers uit Schagen melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl.
Op mantelzorgcentrum.nl staat meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers. De activiteiten voor mantelzorgers zijn gratis dankzij subsidie van gemeenten.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl