0°C

3120 euro voor Stichting voedselbank Kop van Noord

De medewerkers en de gemeenteraadsleden van gemeente Schagen konden dit jaar kiezen tussen een kerstpakket of dit bedrag doneren aan Stichting voedselbank Kop van Noord. De voedselbank ontving op woensdagmiddag 21 december 3120 euro.

Burgemeester Marjan van Kampen overhandigde de cheque aan de penningmeester van de voedselbank. Het aangeboden bedrag is de donatie van de medewerkers en raadsleden van de gemeente Schagen. Jaarlijks hebben zij de keuze om het hele bedrag van het kerstpakket of een vrijwillige bijdrage te doneren aan een goed doel. Niet zomaar een goed doel, het moet actief zijn in Schagen en/of omgeving. Dit jaar is dat Stichting voedselbank Kop van Noord. 

Stichting voedselbank Kop van Noord

Voedselbank Kop van Noord is een particulier initiatief dat enerzijds een steun in de rug wil bieden aan mensen die kortere of langere tijd financieel echt niet rond kunnen komen en anderzijds het overschot aan voedsel dat er is, wil gebruiken. Ze geven wekelijks 175 voedselpakketten uit in 2 gemeenten, te weten: Hollands Kroon en Schagen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl