0°C

Warme dagen voor de kerst in De Schoof

Bij De Schoof zit u er warmpjes en gezellig bij in de donkere dagen voor kerst. Zelfs zo gezellig dat er bij De Schoof intern helemaal geen sprake is van donkere dagen voor kerst! Op zondagmiddag 17 december wordt er een speciaal kerstconcert gehouden door een West-Friese sterrenband! Niemand minder dan Bas Berkhout, Enrico Kors, Brigit Hoogland, Hans Schipper, John van der Schaaf en Wilma Schipper komen een prachtig concert geven. Hun warme klanken, samenzang in combinatie met bekende en mooie kerstnummers beloven een prachtige middag.

De kersteditie van het Aanschuifbuffet te houden op 20 december wordt momenteel voorbereid. Tijdens deze editie pakken de dames van het buffet groots uit. Er wordt een heerlijke maaltijd verzorgd, de kerstman komt op bezoek om een een stukje entertainment te verzorgen en er zal een bingo gehouden worden! Schuif jij ook aan? Er is nog beperkt plek. Een dag daarna, op 21 december houdt de KBO een gezellige kerstmiddag. Ook hier staat de kookclub van de Schoof klaar voor al het lekkers dat geboden wordt. Deze middag is al helemaal volzet.


Als klap op de vuurpijl, piek op de kerstboom en kers op de kersttaart komt op vrijdag 22 december The Cats Aglow naar De Schoof voor een Kerstshow. Met een prachtig concert zullen zij ervoor zorgen dat met een glimlach op het gezicht de kerstdagen in gaat!
Wilt u meer weten over een van deze, of van de vele andere activiteiten in De Schoof? Neem dan een kijkje op www.deschoof.nl.Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl