0°C

Waar zijn ze toch, die mannen? – Projectkoor Young Forever

Projectkoor Young Forever

Projectkoor Young Forever naarstig op zoek naar mannen
De opkomst van potentiële nieuwe leden was overweldigend, de afgelopen weken. Op 9 en 16 januari had Projectkoor Young Forever open repetities aangekondigd en er werd gretig gebruik  gemaakt van de mogelijkheid om de stem te laten horen bij dit gemengd koor uit Grootebroek. Er waren echter voornamelijk vrouwen die zich aanmeldden.

Young Forever was blij verrast door zoveel belangstelling en enthousiasme, maarconstateerde ook een disbalans tussen de vrouwen-  en herenstemmen. Om een gemengd koor en de arrangementen goed tot hun recht te laten komen, is deze balans noodzakelijk. Daarom is Young Forever dringend op zoek naar heren.

Onderscheidend
Young Forever is een koor dat zich onderscheidt van andere koren omdat er iedere twee jaar een nieuw project wordt opgestart. Het repertoire varieert, afhankelijk van het project. De thema’s tot nu toe waren o.a. symfonische rock, jazz/ big band, muziek van Nederlandse oorsprong, filmmuziek, albums die als bestseller de geschiedenis in gingen en nog veel meer.

Twee avonden worden de shows, inclusief eenvoudige choreografieën opgevoerd in schouwburg Het Park in Hoorn voor een enthousiast en trouw publiek.

Uit het hoofd
De teksten worden uit het hoofd geleerd, omdat dat de dynamiek en de interactie met dirigent en publiek ten goede komt.

Noten kunnen lezen is een pre, maar niet noodzakelijk. Alle partijen kunnen worden ingestudeerd m.b.v. mp3-tjes die worden ingespeeld door Alex Hijlkema, de dirigent.

Welkom
Bij Young Forever is er een mooie balans tussen serieus instuderen en gezelligheid. Vele leden zijn ook al jaren lid van dit koor, maar voor nieuwe leden, vooral mannen, is er een warm welkom.

Dus: mannen, meld je aan!
annecatriendewit@gmail.com
pietbuysman@hotmail.com

De repetities vinden plaats op dinsdagavond 20.15-22.15
Dorpshuis De Stek
Op den Hoef 36
1613 LA Grootebroek

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl