0°C

VVV-stadswandelingen van start voor ontdekken verborgen parels

Deze zomer kunt u twee keer per week bekende en minder bekende parels van Enkhuizen ontdekken met een VVV-stadswandeling onder leiding van een gids. Stichting Marketing Enkhuizen heeft voor de komende maanden wandelingen geprogrammeerd op de zondagmiddag en donderdagochtend. De eerste wandeling is op zondag 9 juli en start om 14.00 uur.

De wandelingen beginnen en eindigen op het pleintje voor de VVV en duren ongeveer anderhalf uur. Volwassenen betalen 7,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar 5,00 euro en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee. De wandelingen op zondag starten om 14.00 uur, de donderdagwandelingen beginnen om 10.45 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij de VVV.

Reserveren
Het aantal tickets per wandeling is beperkt. Wilt u er zeker van zijn dat u mee kunt, reserveer dan tijdig. Dat kan door middel van een mailtje naar info@marketingenkhuizen.nl of bellen naar 0228 – 31 31 64. Even langskomen bij de VVV kan natuurlijk ook. Voor bezoekers vanaf Urk: op de donderdagen kunt u zich ook aanmelden op de boot van Urk naar Enkhuizen.

Bent u met een groep van 9 personen of meer, dan kunt u via Stichting Marketing Enkhuizen speciaal voor uw gezelschap en tegen gereduceerd tarief een wandeling op maat reserveren.

Alle data op een rijtje
Zondag, aanvang 14.00 uur:
9, 16, 23, 30 juli
6, 13, 20, 27 augustus
3 september
Donderdag, aanvang 10.45 uur:
13, 20, 27 juli
3, 10, 17, 24, 31 augustus 

Ga mee en laat u verrassen door interessante verhalen en weetjes. Kijk omhoog, bewonder unieke gevels en kom meer te weten over de vele monumenten waar u wellicht wekelijks langs loopt. Mis deze kans niet om Enkhuizen op een unieke manier te beleven! Of u nu in Enkhuizen woont en meer wilt weten over de geschiedenis van uw stad, of een bezoeker bent die de charme van Enkhuizen wil ontdekken; met een VVV-stadswandeling ziet u meer en wordt u altijd een stukje wijzer!

Kijk op visitenkhuizen.nl voor meer informatie over stadswandelingen, groepsuitjes en een actuele uitagenda.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl