0°C

Volop mogelijkheden voor de jeugd bij Dindua

Nu er geen beperkingen meer zijn door corona, pakken de verenigingen de draad weer op. Ook bij muziekvereniging Dindua is alles weer opgestart. Zo zijn ook de muzieklessen weer begonnen.

Dindua leidt haar eigen leerlingen op. De leerlingen kunnen kiezen uit trompet, bugel, hoorn en slagwerk (Drum Academy). De lessen worden gegeven door conservatoriumgeschoolde docenten en zijn op donderdagmiddag vanaf 14.30 uur.  

De meeste kinderen vinden muziek maken geweldig. Muziek draagt bij in de sociale vaardigheden en heeft een positief effect op de intelligentie van kinderen. Bij muziekvereniging Dindua krijgen kinderen de kans om actief bezig te zijn met muziek. 

Dindua heeft ook een leerlingen-ensemble. De jonge leden van Dindua leren hoe het is om samen muziek te maken, maar vooral ook hoe leuk het is om dit in groepsverband te doen. Het ensemble treedt regelmatig op, bijvoorbeeld in een verzorgingshuis of in Sprookjeswonderland. 

Ook niet-leden zijn welkom om mee te spelen in het leerlingenensemble. Speel je een instrument en lijkt het je leuk om een keer mee te spelen? Je bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen bij een repetitie om sfeer te proeven en natuurlijk gezellig muziek te maken. 

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden voor drie proeflessen op een blaasinstrument, voor de Dindua Drum Academy of om een keer te kijken bij het leerlingenensemble? 
Neem vrijblijvend contact op via info@dindua.nl of bel 06-42634232. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl