2°C
Broken clouds

Valkenier Birdlive bij Kasteel Radboud in de zomervakantie

Huisvalkenier Birdlive is ook deze zomervakantie weer iedere woensdagmiddag te vinden op het plein van Kasteel Radboud. Vanaf 13 juli tot en met 31 augustus is Birdlive te zien met een speciaal zomerprogramma, waarbij je de geschiedenis van de valkerij beleeft. Natuurlijk zijn daarbij ook zijn bijzondere roofvogels te bewonderen.

Valkerij in Nederland

De valkenier vertelt over de hoogtijdagen van de valkerij in Nederland en de geschiedenis van zijn prachtige roofvogels. Verder kom je meer te weten over de link tussen valkerij en kastelen en landerijen. Je kunt de majestueuze vogels van dichtbij bekijken en bij de juiste omstandigheden ook zien vliegen. Dat wil je toch niet missen?

Alleen bij geschikt weer

Het roofvogelprogramma is iedere woensdagmiddag in de zomervakantie van 13:00 tot 16:00 uur. Het is buiten en vrij toegankelijk, maar gaat alleen door als het goed weer is. Wil je zeker weten dat de valkenier er is als je komt? Check dan op de dag zelf nog even de activiteitenpagina op de website.

Museum

Wil je ook naar het museum, dan wordt aangeraden je tickets vooraf online te reserveren. Toegangsprijzen: Volwassenen € 8,50 per persoon, kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 5,50 per kind. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen, net als Museumkaarthouders. Kijk voor meer informatie en tickets op kasteelradboud.nl/activiteiten.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl