12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

UniCorno in duet met Frank & Zij

Het is eindelijk zover! Na een lange periode zonder optredens is Frank & Zij uitgenodigd door Vocaal Theater Groep UniCorno om samen een concert te geven op zondagmiddag 7 november in wijkcentrum de Huesmolen in Hoorn. Het concert begint om 14.30 uur (zaal open om 14 uur).

Frank & Zij is een vocaal ensemble van twintig  dames, onder leiding van Frank Hoebe. Kwaliteit en presentatie staan bij hen hoog in het vaandel, natuurlijk gebracht met enthousiasme.
Het repertoire bestaat uit popnummers, zowel nieuwe als “de klassiekers uit eerdere decennia ” die niet mogen ontbreken. Men kan onder andere nummers horen van Ed Sheeran, Anouk, maar ook Queen wordt niet vergeten.

UniCorno is een Vocaal Theater Groep dat lichtklassieke en werken ten gehore brengt uit  opera’s, operettes en musicals. Denk hierbij aan medleys uit de ‘Parelvissers’ en ‘Miss Saigon’.

De beide koren hebben een verschillend eigen ander repertoire, maar hebben beide twee gedeelde interesses: het plezier van samen zingen en de dirigent, Frank Hoebe!

Kaarten zijn te bestellen via info@unicorno.nl of via 06-11212538 en kosten €12,50 per stuk, inclusief een pauzedrankje.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl