0°C

Tweede Druk voor Roman door West-Friese Auteur Annet Langedijk!

Annet Langedijk thumbnail

Het is nog maar een paar maanden geleden dat ‘Freia’, de tweede roman van West-Fries schrijftalent Annet Langedijk, verscheen en nu is haar prachtige boek al toe aan een tweede druk. 

Onlangs ging een van de uitgevers van Uitgeverij Doornwater, waar Langedijk haar tweede roman uitbracht, bij haar op bezoek om dat heugelijke nieuws persoonlijk te brengen. Om het te vieren bedachten uitgever en auteur een leuke actie: de eerste vijftien lezers die -via een mailbericht aan hannekevandewater@doornwater.nl- ‘Freia’ bestellen, ontvangen na betaling een gesigneerd exemplaar.

Zij die het boek inmiddels hebben gelezen roemen Langedijk om haar warme schrijfstijl waarmee de auteur haar personages prachtig tot leven weet te wekken en in herkenbare situaties plaatst. ‘Freia’ is een invoelende roman over rouwen, veerkracht en de kracht van liefde die inmiddels al heel wat lezers diep ontroerde.

‘Freia’ is niet alleen de titel van deze nieuwe roman, maar tevens de naam van het hoofdpersonage, een vrouw van 49. Wanneer Freia van de een op de andere dag besluit om een maand in haar eentje met een camper door Noorwegen te trekken, verrast dat iedereen. Vooral haar twee dochters Hanne en Guusje begrijpen er niets van. Freia is doorgaans namelijk niet van de spontane acties en al helemaal niet van alleen op reis gaan. Haar dochters waren bovendien in de veronderstelling dat hun moeder juist haar leven weer een beetje op de rit had na het overlijden van hun vader, anderhalf jaar geleden. Waarom deze reis en waarom zo plotseling? Vlucht Freia voor iets of is ze ergens naar op zoek?

Annet Langedijk woont in West-Friesland. Zij studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, werkte jarenlang in diverse communicatiefuncties en heeft verschillende vrijwillige functies bekleed, onder meer bij Inloophuis Pisa te Hoorn. 

‘Freia’ is onder meer te bestellen via https://uitgeverijdoornwater.nl/romans/freia. Wilt u een gesigneerd exemplaar? Stuurt u da een mail naar hannekevandewater@uitgeverijdoornwater.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl