16°C
Overcast clouds

Toneelvereniging De Oefenschool speelt ‘Roet’

Vrijdag 17 en zaterdag 18 maart – Toneelvereniging De Oefenschool speelt ‘Roet’ van de hand van Peter Aten op vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart in partycentrum Stam aan de Raadhuisstraat in Wognum. ‘Roet’ is een zwarte komedie. Een heerlijk stuk om te spelen, aldus de makers.

Elisabeth wordt 85 en haar dochter Rita verrast haar met een weekend in een bungalowpark. Ook de rest van de familie is aanwezig. De meningen over het nut van de viering lopen echter sterk uiteen. Elisabeth lijdt namelijk aan de ziekte van Alzheimer, zodat het hele ‘feest’ aan haar voorbij gaat. Bovendien liggen de kinderen voortdurend met elkaar overhoop. In het bijzijn van Elisabeth worden ettelijke discussies gevoerd over rondslingerend speelgoed, roken, vervroegd pensioen, smetvrees, euthanasie en kippenpootjes.

Een leuk en onderhoudend stuk, volgens de organisatie, maar ook schokkend en confronterend. De thematiek van ‘Roet’ is herkenbaar. Het is een drama maar de misère wordt met veel humor gepresenteerd. Die humor is soms uiterst bitter, maar zorgt ook voor tal van hilarische momenten.

Voor meer informatie over de voorstelling of kaarten bestellen zie de website www.oefenschool.nl, of volg ons op facebook.

Aanvangstijd van beide voorstellingen is 20.00 uur. De toegangsprijs is € 12,50. Kaarten bestellen kan via www.oefenschool.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl