18°C
Clear sky

Theaterschool De Cast presenteert musical The Wiz

Na zes keer uitstel, is het eindelijk zover: met gepaste trots presenteert Theaterschool De Cast musical The Wiz. Op 6, 7 en 8 mei voeren ruim 100 leerlingen deze fantastische voorstelling op in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen.  

Een magisch land 

In de musical neemt een wilde tornado hoofdrolspeelster Dorothy mee naar het magische land Oz. Dit is een wonderlijk land vol heksen, monsters, vrienden en wonder, waarover de tovenaar van Oz heerst. Dorothy gaat naar hem op zoek, zodat hij haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een Vogelverschrikker zonder verstand, een Blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.  

Tickets nu verkrijgbaar

De muziek van de The Wiz swingt! Het kan dan ook niet anders dan dat u vrolijk dansend de zaal verlaat. We nodigen u van harte uit om erbij te zijn. Op vrijdagavond 6 mei begint de voorstelling om 19:30 uur. Zaterdag 7 mei staat de theaterschool twee keer op de planken. De middagvoorstelling start om 14:00 uur, de avondvoorstelling om 19:30 uur. Op zondagmiddag 8 mei bent u van harte welkom om 14:00 uur. 

De tickets à € 15,- zijn verkrijgbaar bij Oogwereld Van der Klei, Photo & Zo en Marcel’s Schoenmakerij en Lederwaren. Pinnen is niet mogelijk.

Over De Cast 

Theaterschool De Cast is een stichting waar kinderen en jongeren zich door middel van theater in een prettige omgeving kunnen ontwikkelen. Door vrij te zijn in hun creativiteit, bouwen de leerlingen meer zelfvertrouwen op en creëren zij een positief zelfbeeld. Ook leren zij samen te werken met leeftijdsgenoten. Bij de Cast gunnen we kinderen een fijne tijd en plezier maken met elkaar. Meer informatie over onze theaterschool leest u op www.decast.info.  

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl