6°C
Overcast clouds
6°C
Overcast clouds

Theaterconcert in Wadway

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 18 december komt zangeres Luna Zegers met De Cádiz a Cuba, con amor voor een theaterconcert naar theaterkerk Wadway. Uiteraard mits de Covid-maatregelen het toelaten. Aanvang is om 20.30 uur, alle info zie de website www.theaterkerkwadway.nl.

De Cádiz a Cuba, con amor is het nieuwe programma van zangeres en componiste Luna Zegers. Een bruisende muziekvoorstelling die het publiek meeneemt langs Spaanse en Cubaanse muziek van 1900 tot in de 21e eeuw. Een prachtige mix van vele soorten en stijlen: van vurige flamenco naar punto cubano, via rumba naar swingende salsa.

Luna Zegers brengt dit, met gepassioneerde muziek doorspekte, verhaal met veel liefde en grote muzikale kundigheid, mede door haar indrukwekkende kennis van de Spaanse en Cubaanse muziek. Luna’s begeleidende musici komen uit Spanje en Latijns-Amerika.

Kortom: Een mooie warme avond in de donkere wintermaanden en een geweldige afsluiting van de eerste helft van het seizoen. Zie ook www.lunazegers.com voor meer informatie.

Wees sociaal, deel lokaal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl