17°C
Few clouds

The Blue Devils 60 jaar (1962-2022)

Zondag 22 mei  is het dan zo ver! The Blue Devils (Jaap, Harrie, Joop, Henk en Dick) vieren hun 60 jarig jubileum met een spectaculair concert in het Dorpshuis De Schalm te Westwoud. Het wordt een spetterende middag met vele verrassingen.

Zo begint de middag om 14:30 uur met een muzikaal onthaal van DJ Martino, hij zal de bezoekers  verwelkomen met het muziek thema van de middag: de jaren 60. Daarna zullen The Blue Devils hun programma openen met hits van The Shadows en Cliff Richard.

Aan het eind van de set zal de eerste gast zijn opwachting maken, te weten, Peter Oerlemans, die bassist was bij The Blue Devils in de periode van 2000 tot 2006.

Daarna volgt een pauze turbulent zal worden opgevuld met een Rock&Roll demonstratie van Marga en Henny Buisman op de muziek van DJ Martino. Tussen de sets trakteert de Schalm de bezoekers op een heerlijke snack. 

De tweede set van The Blue Devils zal worden geopend met de volgende “oud” gitarist van The Blue Devils, Henk van Dijk. Henk was in 2006 regelmatig de vervanger voor Henk Brouwer die destijds door ziekte afwezig was. Hij zal deze tweede set openen.

The Blue Devils gaan daarna verder met hun Nederlandse repertoire van ZZ en de Maskers, The Jumping Jewels en Peter Koelewijn. Natuurlijk zal ook het Dracula monster uit Roemenië niet ontbreken tijdens deze show.

Na dit spectacle zal nog een “oud“ gediende van The Blue Devils zijn opwachting maken. Echt uniek is dat zeker want Nico Rellum is het oudste lid van The Blue Devils. Hij begon op zijn 17e bij The Blue Devils te spelen en heeft dat tot dik in de 60’er jaren vol gehouden. Nico zal zijn gitaarspel nog eenmaal bij The Blue Devils laten horen.

Ter afsluiting zal Winfried Bakker de derde set van The Blue Devils openen achter het drumstel. Winfried heeft nu, maar ook vaak bij andere optredens, het geluid van The Blue Devils geregeld. Ook bracht hij de backline voor het geluid helemaal naar Spanje, zodat The Blue Devils altijd over een goed geluid konden beschikken. The Blue Devils zullen deze laatste set voor een groot deel wijden aan de muziek van Elvis Presley in combinatie met andere bekende rocknummers.

Dus al met al een spectaculair slot van een geweldige muziekmiddag. Er kan de gehele middag gedanst worden en is er voor de liefhebbers aan het eind van de show de mogelijkheid om gebruik te maken van het soepbuffet van De Schalm. 

Ga dus eens terug naar de jeugdjaren en geniet nog eens van de sfeer van de jaren ’60.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en de toegang is gratis.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl