0°C

Stichting Hoorn-Oude Muziek Nu zoekt de vernieuwing op!

Vacatures voor voorzitter, penningmeester en artistiek/zakelijk leider.

De stichting staat op een belangrijk punt in haar bestaan. Er bestaat nog steeds een enthousiast publiek voor de activiteiten, maar het is een uitdaging om uit te kijken naar andere muziek om een veelzijdiger publiek te kunnen aantrekken op bijzondere locaties in Hoorn en daarbuiten. Ook de buitenprogrammering en een mooi aanbod voor scholen zijn punten van aandacht.

De stichting is op zoek naar een beeldbepalende voorzitter en een deskundige penningmeester. Hij of zij heeft overtuigingskracht en kan die goed uitdragen in een voor de stichting belangrijk netwerk. De penningmeester is een meester met de cijfers die beschikt over kennis over fondsenwerving en sponsoring en overlegt hierover met de artistiek/zakelijk leider. Die verzorgt het uitvoerende werk. De artistiek/zakelijk leider heeft goede ideeën over de artistieke toekomst van de stichting, heeft verstand van de podiumkunsten en vooral de muziek, kent de wegen in de culturele wereld en weet welke rol de historische stad Hoorn hierin kan spelen. Hij of zij kijkt en luistert over de muzikale grenzen en weet de mooie en spannende producties te vinden en te programmeren op onverwachte locaties.

Ook de buitenprogrammering vormt voor hem of haar een uitdaging, zodat we ook een breder publiek kunnen bereiken. Op www.oudemuzieknu.nl vind je alle informatie over de vacatures. Je kunt reageren op hoornoudemuzieknu@gmail.com. Hilbrand Adema, de huidige artistiek en zakelijk leider, geeft graag nadere toelichting: 06 2184 3943.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl