5°C
Scattered clouds

SPRING! jubileum editie 25 jaar MAK Blokweer

Hoera, de lente hangt in de lucht! De schapen worden geschoren, de natuur bloeit op en iedereen zit vol lentekriebels. Dat vier je tijdens SPRING!, een vrolijk lentefeest voor het hele gezin, op zondag 28 mei bij MAK Blokweer. Tijdens SPRING! kun je de hele dag door meedoen met sprankelende activiteiten. In 2023 bestaat MAK Blokweer 25 jaar en dat viert de organisatie met een speciale editie.

Voorstelling Boom! (4+)
Tijdens SPRING! staat dit jaar op twee tijdstippen de theatrale wandeling Boom! geprogrammeerd. Boom! is een spannende meedoe- en ontdekkingstocht door de wereld van de bomen van Natuurpark Blokweer. Dans, acrobatiek, live muziek en onverwachte ontmoetingen nemen je mee in een wandeling vol fantasie en humor.

De wondere wereld van bomen
Wie wil niet in bomen klimmen en genieten van het beste uitzicht bij het live vogelconcert? Een boomhut bouwen waar je jouw diepste geheimen kunt bewaren? Genieten van een buik vol met net geplukt fruit of een romantisch boom rendez-vous bij volle maan.
Deze interactieve dansvoorstelling van (dans)theatergroep plan d- is voor de hele familie (4+) en gaat over verbinding en saamhorigheid, over respect en sterk staan bij tegenslag. Een dansante wandeling door Natuurpark Blokweer die je de wereld vanuit het perspectief van de boom laat ervaren.
Drie dansers en een muzikant begeleiden het publiek tussen de bomen. Zij vertellen al dansend verhalen en nemen ons mee naar de wondere wereld van de bomen: bomen die met elkaar communiceren via hun wortels en een ondergronds netwerk van schimmels, hun ‘wood wide web’. Bomen die veilige havens zijn voor insecten en vogels. Bomen die elke storm weten te trotseren. Bomen die onze lucht maken.

Ontbijten met de geiten
Tijdens SPRING! staat ook MAKS’ Biomarkt op het terrein. In de late ochtend kun je ‘Ontbijten met de geiten’. Een unieke mogelijkheid om een lekker ontbijt te nuttigen aan een lange tafel direct aan de wei. Het ontbijt wordt samengesteld met de heerlijkste producten van de biomarkt standhouders.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl