13°C
Scattered clouds

Sint Maarten 2023 in Kwakershof

Ook dit jaar gaan de bewoners met de kinderen uit de buurt weer Sint Maarten vieren. Deze traditie is vele jaren geleden nieuw leven in geblazen, en sindsdien weten steeds meer ouders – grootouders en vooral de kinderen Kwakershof te vinden ze lopen rond in het prachtige Atrium, de binnentuin die op deze avond sfeervol versierd is met tientallen lampions en waxinelichtjes, een zeer aangename plek om deze avond te vieren de kinderen lopen in een verwarmde overdekte tuin dus regen en wind kunnen de avond niet verpesten.

Kwakershof is een woongemeenschap in de Enkhuizen binnenstad het complex bestaat uit 35 appartementen, recreatiezaal fietsenstalling hobbyruimte en een prachtige binnentuin.

In de recreatiezaal organiseren de bewoners gezellige , sportieve activiteiten zoals dames en herenbiljart, klaverjassen sjoelen, yoga, bingo en op zaterdagavond happy hour en zondagmorgen als men dat wil gezamenlijk koffie drinken.

In de zomer is er een barbecue dia presentaties en themafeesten in de binnentuin en op Valentijnsdag vieren we met een feestavond het 23 jarig bestaan van Kwakershof.

Ook met Kerstmis en oudejaarsdag een oliebollenparty dan kunnen mensen tegen een kleine vergoeding oliebollen en appelflappen halen.

Dit alles is natuurlijk op vrijwillige basis niks moet alles mag !!!!!

DE OUDERS EN GROOTOUDERS VAN NU ZIJN DE NIEUWE BEWONERS VAN DE TOEKOMST

Voor meer info www.kwakershof.nl 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl