19°C
Clear sky

Schagen On Ice gaat door

In december is er weer Schagen on Ice in het stadscentrum van Schagen. Dankzij de horeca, de organisatie van Schagen on Ice en alle sponsoren is dit gelukt. De kunstijsbaan wordt vanaf 29 november opgebouwd. De ijsbaan gaat 8 december open.

De tijdelijke kunstijsbaan komt op de Markt in Schagen. De locatie is voor de Posthoorn. Vanaf 8 december kunnen de liefhebbers hun schaatsen weer onderbinden in hartje Schagen. De stichting Schagen on Ice organiseert in december diverse activiteiten op de ijsbaan. Er is voor alle leeftijden iets te doen. De ijsbaan staat tot 9 januari 2022.

De jaarlijkse traditie van Schagen on Ice kon vorig jaar nier doorgaan, wegens de coronapandemie. Ook voor de horeca was het lange tijd moeilijk. Daarom heeft gemeente Schagen vergunning gegeven voor grotere terrassen en dat langere tijd. Omdat ook Schagen on Ice ruimte nodig heeft op de Markt, was overleg nodig. Niet alleen met de organisatie van Schagen on Ice, ook met de horeca en andere partijen.  Dat is gelukt. Mede dankzij ieders inspanningen kunnen we de koude en donkere decembermaand weer wat gezellig maken.

“We zijn heel blij dat Schagen On Ice dit jaar door kan gaan,” zegt voorzitter M. de Haan van Schagen On Ice. “We zijn blij dat iedereen er op een positieve manier aan heeft meegewerkt om dit mogelijk te maken.”

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl