0°C

RSG GoedeDoelenDag 2024

RSG GoedeDoelenDag 2024, zaalvoetbal
Bron: RSG Enkhuizen YouTube kanaal

Graag vragen we jullie aandacht voor onze GoedeDoelenDag (GDD) 2024.
Op donderdag 28 maart organiseren wij op onze middelbare school aan het Boendersveld de jaarlijkse GoedeDoelenDag tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Op deze dag zet de hele school, alle leerlingen en personeelsleden, zich in voor het goede doel. Dit jaar is dat het nationale ‘Ouderenfonds’. Het fonds organiseert preventieve en sociale activiteiten om eenzaamheid te bestrijden en voorkomen, om kwetsbaarheid te verminderen en ter bevordering van de zelfredzaamheid van ouderen in Nederland.


Jaarlijkse traditie
We organiseren de GDD al jaren, vroeger de dag voor de kerstvakantie, nu de laatste jaren vlak voor het Paasweekend. Vorig jaar hebben we € 20.000 opgehaald voor stichting Kinderhulp. Een impressie van de dag is hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=DWGS519Pqxg

Activiteiten
Een van de pijlers is het zaalvoetbaltoernooi (36 teams spelen in de Drecht), maar ook is er de GoedeDoelenDuik (in het IJsselmeer om 9.00 uur). Een andere grotere ‘activiteit’ is de Grote Loterij, waarbij er in de grote aula meerdere trekkingen zullen plaatsvinden met diverse prijzen. In de kleine aula worden optredens verzorgd door onze eigen leerlingen op verschillende tijdstippen. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten: zoals een koffie- en theehoek, rommel- en boekenmarkt, lolly’s of naambordjes maken; henna tattoos zetten; op de foto; een paasstukje (laten) maken; verkoop van diverse producten en vele lekkernijen; spelletjes spelen; kleine workshops en nog heel veel meer.

Wat kunt u doen?
Voor onze loterij zijn wij weer op zoek naar prijzen, zouden jullie dit jaar een prijs beschikbaar willen stellen? Ook voor andere suggesties en ideeën staan we zeker open. Wat ons betreft zijn er ook geen restricties, we zijn met iedere kleine tot grotere schenking blij. Met een aantal bedrijven hebben we al rechtstreeks contact gehad, wellicht komt dit bericht dan dubbel naar toe.

Uiteraard zijn we van harte bereid de prijzen bij jullie op te halen!

Voor al uw vragen en opmerkingen over de GoedeDoelenDag zijn wij bereikbaar via ons e-mailadres:
goededoelendag@rsg-enkhuizen.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl