4°C
Broken clouds

Rondje Handvastwater op Koningsdag terug

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden van de afgelopen drie jaar kon Rondje Handvastwater helaas niet doorgaan tijdens Koningsdag. Velen hebben het gemist, maar dit jaar zijn we er weer! Rondje Handvastwater is een geliefd en gratis speelfestijn voor jong en oud tijdens Koningsdag, georganiseerd door enthousiaste buurtbewoners met ondersteuning van Oranjevereniging Juliana Enkhuizen.

Op deze gezellige gracht kun je genieten van een grote variatie aan spellen, zoals aquarollen, de twistladder, de rodeostier en nog veel meer. Dit jaar is er wederom veel energie en inzet van Scoutinggroep Mercury, Jeugdbrandweer Enkhuizen, Kaatje Stip, Bottle up & Go, schermclub Enkhuizen, dj Sigi, Peter de orgelman, Enkhuizer Balletschool, Toneelgroep Drommedaris, Menno Bruin en de vele vrijwilligers die dit evenement mogelijk maken!

Rondje Handvastwater 2023 vindt plaats op Koningsdag, van 13:00 tot 16:30 uur op het Handvastwater in Enkhuizen. Alle activiteiten zijn gratis. Kom en beleef het feest, plezier gegarandeerd!

Om alles soepel te laten verlopen hebben we veel vrijwilligers nodig! Wil jij helpen? Geef je op via info@rondjehandwater.nl.

Foto: Facebook C.G.V. Dindua. Rondje Handvastwater leuke activiteit op Koningsdag 2017

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl