3°C
Scattered clouds

Robert Jan Stips treedt op in de Drom Enkhuizen

We mogen weer! Een greep uit zijn meer dan 300 liedjes.

In de ‘Uur van de Wolf ‘ documentaire over Robert Jan Stips blijkt al dat hij na 50 jaar nog steeds niet weet hoe de achterkant van een geranium er uit ziet. Op zondagmiddag 24 april treedt hij op in de Drom Enkhuizen. Aanvang vanaf 14:00 uur.

Ook bij ‘RJSolo’  komt op het podium alles nog steeds voort uit een gedrevenheid om zijn zeer eigen brede kijk op hoe popmuziek kan klinken aan zijn publiek door te geven. Dit jaar zit hij dus 50 jaar in het vak! Is SUPERSISTER bezig aan een tweede leven met een nieuw album en een reeks concerten. Bovendien is er onlangs een biografie verschenen over deze band heeft Kralingen 1970 (Holland Pop Festival te Rotterdam) – de Nederlandse versie van Woodstock – veel aandacht gehad in de landelijke pers. Kortom een bijzonder STIPS jaar.  

https://drom.nl/events/robert-jan-stips-rjsolo

Foto: Rob Kloet

Aan de piano speelt en zingt hij bekend oud en nieuw werk, puttend uit een inmiddels legendarisch verleden met onder andere werk van Supersister, Golden Earring, Sweetd’Buster, Gruppo Sportivo, Transister, Freek de Jonge, NITS, of bijvoorbeeld filmmuziek uit nieuwere projecten. Ondanks deze gevarieerdheid klinkt alles heel eigen, heel ‘Stips’. Aan de hand van de gespeelde songs komen verhalen en anekdotes los waarmee Robert Jan samen met de muziek tot een duidelijk niet dood-geregisseerd maar boeiend spontaan avondvullend programma komt: een geïnspireerde avond die naast heerlijke muziek is gebaseerd op humor, 50 jaar ervaring en veel interactief* speelplezier !

*Als je als bezoeker zeker wilt zijn dat het aan een bepaald/e favoriete nummer/s niet ontbreekt, kan je dat (tot een etmaal tevoren) aanvragen via verzoekjes@stips.net.

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://drom.nl/events/robert-jan-stips-rjsolo.

Foto: Steve Groom

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl