0°C

Projectkoor Young Forever zoekt mannen!

In maart is Young Forever begonnen met een nieuw project: ‘It takes two’. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het repertoire uit duetten. Deze zijn door dirigent Alex Hylkema omgezet in koor arrangementen. De eerste nummers zijn ingestudeerd en zullen worden gezongen op de open repetitie van dinsdag 17 mei aanstaande. Het koor is op zoek naar tenoren en bassen om een goede balans te houden tussen de verschillende stempartijen.

Young Forever viert dit jaar haar 30-jarig jubileum en heeft al vele mooie projecten op haar naam staan.  De concerten hebben plaats gevonden in Het Park en één keer in sporthal De Kloet waarbij ook veel aandacht werd besteed aan licht, geluid, kleding en choreografie.

Zingen bij Young Forever is samen enthousiast werken aan een project in een ontspannen sfeer. Elke week wordt er gerepeteerd van 20:15 tot 22:15 uur in Dorpshuis De Stek, Grootebroek. In een periode van ongeveer 2 jaar worden er 24 nummers ingestudeerd. Als alle nummers doorgenomen zijn, komt de band mee repeteren en wordt het geheel aangevuld met eenvoudige choreografieën. Het is elke keer weer een intensief creatief proces met als resultaat een groots optreden. Ook wordt er eens in de twee jaar een kerstconcert gehouden in één van de kerken van Stede Broec.

Het repertoire bestaat onder andere uit nummers van U2, Ed Sheeran, Claudia de Breij en Andrea Bocelli. Heel divers dus, net als de samenstelling van het koor. Voor en na de repetitie is er tijd voor gezelligheid, net als in de pauze. Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens meezingen en de sfeer proeven. Vooraf aanmelden is handig. Dit kan via pietbuysman@hotmail.com. Kijk ook eens op de Facebookpagina of op www.youngforever.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl