12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Postkantoor presenteert sprankelend jubileumseizoen

Na een bewogen jaar maakt Theater Het Postkantoor zich op voor het nieuwe theaterseizoen. Seizoen 2021-2022 wordt het tiende theaterseizoen voor Het Postkantoor en dat wordt gevierd met een extra feestelijk programma vol oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten.

Programma

Vanaf 25 juni is de volledige programmering van het jubileumseizoen op de website te bekijken. Programmeur Adriaan Bruin stelde een prachtig seizoen samen met vele grote cabaretnamen die al eerder op ons podium stonden, zoals Dolf Jansen, Peter Pannekoek, Pieter Derks, Patrick Laureij, Richard Groenendijk, Paulien Cornelissen, René van Meurs, Youp van ’t Hek en Henry van Loon. Daarnaast komen ook toppers als Guido Weijers, Lebbis en Theo Maassen voor het eerst naar Bovenkarspel.

Op muzikaal gebied kan het publiek zich verheugen op de komst van o.a. Tim Knol, Eric Vloeimans, Joris Linssen & Caramba, Bastiaan Ragas en Ellen ten Damme. Er staan heerlijke tribute-avonden op het programma waar volop genoten kan worden van de legendarische nummers van Lennon & McCartney, Simon & Garfunkel en de Everly Brothers. Ook liefhebbers van klassieke muziek worden niet vergeten met de zondagochtendconcerten van o.a. Jeroen van Veen, Pieter Wispelweij, het Vivezza Trio en Lavinia Meijer.

Het theater is sinds de opening in 2012 ook een podium voor nieuw talent zodat het publiek kennis kan maken met de grote namen van de toekomst. Komend seizoen zijn dat bijvoorbeeld Lisa Ostermann (winnares Leids Cabaret Festival 2019), Glodi (Volkskrant Comedytalent 2020) en Lisa Loeb (voorheen Matroesjka), maar ook de finalisten van het klassieke Prinses Christina Concours. Voor de hele familie zijn er voorstellingen van Dirk Scheele, Ida van Dril en Meneer Monster.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop start op zaterdag 21 augustus om 10.00 uur online via de website: www.hetpostkantoor.info. Mensen die nog een tegoedbon hebben als gevolg van geannuleerde en verplaatste voorstellingen uit het afgelopen seizoen kunnen beperkt met voorrang reserveren. Zij ontvangen hierover voorafgaand aan de kaartverkoop bericht van het theater.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl