11°C
Overcast clouds

Oude Muziek Nu presenteert vocaal weekend met Lux Vocaal Ensemble en Hollands Collectief

Je zou het ook een vocaal minifestival kunnen noemen, de twee concerten die de Stichting Hoorn-Oude Muziek Nu presenteert op vrijdag 3 en zaterdag 4 december in de Oosterkerk in Hoorn. De kersttijd staat er aan te komen, want Vrouwenkoor Lux Vocaal Ensemble brengt op 3 december a.s. het programma ‘Peace Upon You’. De titel verwijst naar het gelijknamige werk van Arvo Pärt, een gebed om vrede voor Jeruzalem, uit psalm 122. Daarnaast klinken werken van Hans Leenders, Francis Poulenc en Zoltán Kódaly.

Op zaterdag 4 december a.s. gaat u genieten van het vocaal kwartet Hollands Collectief met het programma O Magnum Mysterium, een heerlijk winters programma door dit fantastische vocale kwartet, met muziek over advent en kerst. Beide ensembles staan onder leiding van sopraan en dirigente Elisabeth Blom.

Vrijdag 3 december: Lux Vocaal Ensemble; zaterdag 4 december: Hollands Collectief. Beide concerten vinden plaats in de Oosterkerk Hoorn, Grote Oost 58-60 en elk concert begint om 20.00 uur en duurt een uur. Er is geen pauze. Voor ieder concert kosten de kaarten €25,-. Er zijn ook combi-kaarten voor beide concerten; u betaalt dan €10,- minder.

Voor informatie en kaartverkoop: www.oudemuzieknu.nl, service@podiumplein.nl of 06 4910 8889.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl