12°C
Broken clouds

Originele workshop Kerstgroet in De Brink Obdam!

Op 7 december om 19:30 uur vindt er een bijzonder leuke kerstworkshop plaats in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Onder deskundige begeleiding gaan de cursisten aan de slag om een mooie, zelfgemaakte Kerstgroet op een prachtig krijtbord te creëren. Het eindresultaat kunnen zij, als speciale groet voor het raam of bij de voordeur hangen.

Het krijtbord heeft een afmeting van 40 x 40 cm en er worden diverse technieken, waaronder handletteren, toegepast. Aan het einde van de avond nemen de cursisten hun eigen kerstkrijtbord en krijtstift mee naar huis. Dan kunnen zij, met de opgedane kennis, het bord voor Oud en Nieuw weer aanpassen en vervolgens natuurlijk voor verjaardagen, feestdagen of dagen waarop een leuke quote om het huis mee op te vrolijken, wenselijk is.

De kosten voor deze leuke workshop bedragen € 32,50 per persoon, inclusief materialen, koffie en thee. Tip: geef deze leuke workshop met Sinterklaas cadeau en bent u verzekerd van een uiterst origineel geschenk! Aanmelden kan via www.debrinkobdam.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl