12°C
Overcast clouds

Optreden van The Lasses in De Brink!

Optreden The Lasses in De Brink op 6 februari 2022 – kaartverkoop van start!

Wanneer de coronamaatregelen het toelaten zal op zondagmiddag 6 februari 2022 het duo The Lasses optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Aanvang om 15:00 uur (de zaal opent om 14:30 uur). De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Waar ze ook op het podium verschijnen, The Lasses mogen altijd rekenen op een enthousiast publiek. Zangeressen Margot Merah en Sophie ter Schure vormen samen het duo The Lasses. De warme alt van Margot en de heldere sopraan van Sophie vullen elkaar prachtig aan en hun samenzang wordt dan ook alom geroemd. De twee begeleiden zichzelf op gitaar, bodhrán (Ierse percussie), whistle en mondharmonica.

De unieke harmonie, prachtige stemgeluid en interessante repertoire maakt hen een veelgevraagd duo in de internationale folk scene. Hun songs wisselen zij af met amusante verhalen. De organisatie van De Brink is er derhalve trots op dat dit duo opnieuw in Obdam komt optreden!

Margot en Sophie brachten inmiddels een viertal albums uit die door publiek en pers zeer goed werden ontvangen. Wilt u alvast meer weten over dit indrukwekkende duo? Kijkt u dan op www.thelasses.nl.

The Lasses stonden al eerder op het podium van Schilderwerken De Boer zaal in De Brink en toen vlogen de kaarten de deur uit! Wees er dus snel bij wanneer u dit prachtige zit/luister concert in De Brink niet wilt missen. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/TheLasses en kosten € 10,- per stuk.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl