9°C
Broken clouds

Optreden JBJ Music in vereenigingsgebouw “de Tuf”

Zondag 27 maart beloof een gezellige middag te worden in “De Tuf” te Bovenkarspel. JBJ brengt deze middag Nederlandstalige popgeschiedenis akoestisch tot leven!

Het muzikale trio JBJ bestaat uit Jeroen Aker, Bas Berkhout en Jeffrey Oud. De eerste twee zijn ook bekend als Bassie & Bobo en Jeff Oud kennen we vooral van zijn solocarrière. Vlak na de corona-uitbraak kwamen de mannen bij elkaar om belangeloos op te treden voor verzorgings- en verpleeghuizen door heel Noord-Holland. Hieruit ontstond de “Lockdown-tour” in theaters waar niet alleen mooie muziek werd gemaakt, maar het publiek ook werd vermaakt met prachtige videobeelden en anekdotes.

Het nieuwe programma bestaat uit een creatieve greep uit de Nederlandstalige popgeschiedenis variërend van Boudewijn de Groot tot Racoon. Wederom ondersteund door originele beelden op groot scherm, is het een genot om naar te luisteren en te kijken.

De band

Jeroen Aker: zang, gitaar en mondharmonica.
Bas Berkhout: zang, (bas)gitaar en mondharmonica.
Jeffrey Oud: zang en percussie.

Let op: het is een theaterconcert, dus mooi zitten en genieten!

De aanvang is 15:30 uur, maar de zaal is al open vanaf 15:00 uur.
Naar verwachting duurt het programma tot +/- 18:00 uur, maar uiteraard kunt u gezellig blijven borrelen in De Tuf, waarbij uiteraard ook voor wat eten wordt gezorgd.

Kaarten zijn online te koop voor € 10,- op tickets.tuf.events.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl