9°C
Scattered clouds

Open repetitie Driebankoor

Nieuwe en ervaren leden zijn van harte welkom!

Op woensdagavond 17 augustus v.a. 19.30 nodigt het Driebankoor je uit om naar de open repetitie te komen luisteren. Het Driebankoor is een gemengd koor en zingt o.a. licht klassieke muziek maar heeft door de jaren heen een breed scala aan gevarieerd repertoire opgebouwd.  Zo is de musical, populaire ballads en andere sfeervol in het gehoor liggende muziek ons niet vreemd.

We streven ernaar leden te stimuleren zich welkom te voelen en hun eigen smaak/muziekkeuze kenbaar te maken. Om weer een goed stemevenwicht in het koor te creëren hebben wij je nodig. Alle stemmen zijn bij ons hartelijk welkom (S.A.T.B.) Oefenfiles zijn aanwezig.

Vanaf 17 augustus pakken we de muziek weer op voor ons jubileumconcert van 23 okt. a.s. We zingen dan bekende werken van Mozart, zoals het Laudate Dominum, het Benedictus van Jenkins (Mass of Peace) het Ave maria van Cassini, delen uit Psalm 42 van Mendelssohn en de Paukenmesse van Haydn. Dit met tal van solisten en het L’orchestra Particolare. Het tweede deel van het concert zal een vrolijke herinnering worden uit 50 jaar Driebankoor.

Ook hebben we het kerstconcert voor 18 december alweer in de planning. Zo ook een vrolijk zomerconcert voor 2023.

Bent je enthousiast geworden en wil je meteen met ons mee repeteren dan kan dat natuurlijk ook. Dan graag even een email naar leden@driebankoor.nl of belletje naar de ledenadministratie 0683530627

Heel graag tot ziens… om 19.30 uur, Westeinde 2, 1606 CZ Venhuizen
(Lucaskerk)

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl