0°C

Open Monumenten Dag en informatiebijeenkomst bij Orde van Weefsters

Op zoek naar persoonlijke groei en meer inhoud in het leven? Loge ‘Ariana’ van de Orde van Weefsters uit Hoorn houdt op zondagochtend 1 oktober een informatiebijeenkomst in het logegebouw aan de Binnenluiendijk 2 in Hoorn. Belangstellende vrouwen uit de regio zijn daar van harte welkom.

De Orde van Weefsters is een organisatie voor vrouwen die in loges c.q. afdelingen bijeenkomen. Deze vrouwen zoeken naar persoonlijke groei en meer inhoud in hun leven. Zij doen dit in verbondenheid met elkaar, door middel van lezingen, gedachtewisselingen en plechtige bijeenkomsten, aan de hand van de vrouwelijke symboliek van het spinnen en weven.

Het is een rituele weg van inwijding en symboliek, een weg zonder dogma, met alle ruimte voor verschil en eigen inzicht. Sinds november 2017 is Loge Ariana actief in Hoorn.

Op zaterdag 9 september bent u ook van harte welkom op bovenstaand adres bij Open Monumenten Dag. De bijeenkomst op 1 oktober begint om 10.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur. Aanmelden kan via ariana@ordevanweefsters.nl. Meer informatie via ordevanweefsters.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl