0°C

Nieuwe voorzitter voor Speeltuin Kindervreugde

Na een seizoen zonder voorzitter start Speeltuin Kindervreugde dit jaar weer met een voltallig bestuur. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Speeltuin Kindervreugde afgelopen vrijdag is Hans Metten unaniem verkozen tot voorzitter.

Hans is geboren en getogen in Enkhuizen en, na ruim 20 jaar in Haarlem te hebben gewoond vanwege zijn werkzaamheden bij de KLM, nu al weer een aantal jaren woonachtig in Enkhuizen. Hij woont hier samen met zijn partner Jacqueline Klouwers, die eigenaresse is van Pluim, het kleine warenhuis in de Westerstraat. Na een aantal jaren als beheerder bij het Hertenkamp in Enkhuizen te hebben gewerkt is Hans sinds kort werkzaam bij Pisa, centrum voor mensen met kanker en naasten, in Hoorn.

Met Hans Metten is het bestuur weer op sterkte en kan er weer enthousiast worden gewerkt aan het behoud en nog leuker maken van deze mooie speeltuin waar al sinds 1931 de kinderen van Enkhuizen en omstreken spelen. Naast kinderen uit de omgeving ontvangt Speeltuin Kindervreugde in de zomer ook veel kinderen uit binnen- en buitenland die op vakantie zijn in onze regio.

Vrijwilligers
De Speeltuin draait volledig op een enthousiast en zeer betrokken team aan vrijwilligers. Om ook dit seizoen het rooster rond te krijgen en te zorgen dat de kinderen zeven dagen in de week veilig en met plezier in de speeltuin kunnen spelen, worden er nog wel nieuwe vrijwilligers gezocht.

Speeltuin Kindervreugde is afhankelijk van leden, sponsoren fondsen, donaties en giften. Nu het bestuur weer op volle sterkte is kan hier weer voldoende aandacht aan worden gegeven, zodat over 8 jaar het 100-jarig bestaan kan worden gevierd.

De speeltuin is geopend vanaf 1 april tot 1 november.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl